Radionica /

Besplatan 3-dnevni trening za mlade kofacilitatore radionica globalnog obrazovanja za učenike

Datum / 26 / 1 / 2016 /
Vrijeme / 00 h /
Mjesto / Opatija
Trajanje / 10 - 16
Organizator / Žmergo
Ulaz / besplatan

U sklopu projekta Žmergo organizira edukaciju za mlade suvoditelje radionica globalnog obrazovanja (18 – 35 godina) koji će se priključiti timu Udruge u provedbi ekoloških radionica za učenike osnovnih i srednjih škola s područja Grada Opatije, Rijeke i okolice, a koje sudjeluju u projektu.

Edukacija // Besplatan trening za mlade uključuje 3-dnevnu edukaciju, radne materijale, mali priručnik iz globalnog obrazovanja, ručak i osvježenje u pauzi. Sudionici dobivaju potvrdu o stručnom usavršavanju.

Program edukacije temelji se na uvodu u globalno obrazovanje (GO), o volontiranju mladih u ustanovama formalnog obrazovanja, osmišljavanje aktivnosti neformalnog obrazovanja, nastavnih jedinica i priprema GO.

Vrijeme i mjesto održavanja // Trodnevni trening održat će se 26.-28. siječnja 2016. u Opatiji (točna lokacija bit će poznata odabranim sudionicima), u trajanju od 6 sati na dan, ukupno 18 sati.

Sudionici // Poziv je otvoren svim zainteresiranim mladima (s naglaskom na mlade studente pedagoškog usmjerenja), youth workerima te mladima s ili bez iskustva u radu s djecom i mladima. Nakon isteka roka za prijave, odabrat će se do 15 kandidata koji će sudjelovati na edukaciji sukladno prijavnicama i motivaciji.

Prijave // Prijave za edukaciju vrše se putem online prijavnice zaključno s 20.01.2016. Odabrani kandidati mailom će primiti potvrdu kao i program edukacije.

Dodatne informacije mogu se dobiti na diana@zmergo.hr ili telefonski na 051/271-459.

Službeni poziv

Foto/Video galerija
Ostala događanja